Wij denken dat u, door onze vereniging te sponsoren, bij kunt dragen aan de groei van zowel onze vereniging als uw bedrijf. Naast het koesteren van onze eigen belangen zullen wij er alles aan doen om uw wensen en verwachtingen naar tevredenheid in te vullen.

Relatiemarketing is één van de belangrijkste zaken in ons sponsorplan. In onze ogen horen bedrijf en vereniging elkaar aan te vullen bij het opbouwen van een positief imago. Aangezien wij er alles aan doen om onze vereniging op een positieve wijze te presenteren, betekent dit uiteraard ook een versterking voor het imago van u als sponsor.

“Bij onze vereniging staan sportiviteit, openheid, gezelligheid, motivatie en bovenal respect hoog in het vaandel. Om deze kreet kracht bij te zetten, dient elk spelend én niet-spelend lid van Futsal Club Tiel een overeenkomst te ondertekenen waarin wij de kernwaarden van onze vereniging hebben gewaarborgd.”

– Paul Boogaard, voorzitter Futsal Club Tiel

Zoals gezegd zijn wij een ambitieuze zaalvoetbalvereniging, die met een maximale eigen inbreng een plaats in de top van het Nederlandse zaalvoetbal wil innemen. Dit willen wij realiseren door onder andere de opleiding en doorstroming van een eigen jeugdafdeling. En dat is waarom wij een beroep willen doen op u. Om deze ambities waar te kunnen maken zijn er bedrijven nodig die financiële middelen voor onze vereniging in willen zetten.

Een van de speerpunten in ons sponsorbeleid is dat een overeenkomst tussen onze vereniging en uw bedrijf van wederzijdse toegevoegde waarde dient te zijn. De Sponsorcommissie heeft dan ook het streven om regelmatig de lopende sponsoring te evalueren en actief naar mogelijkheden blijven zoeken om de naamsbekendheid van haar sponsoren (nog) beter naar buiten te brengen.

Bent u net zo enthousiast over onze vereniging als wij zelf? Bent u een voetbal liefhebber in hart en nieren en wilt u uw steentje bijdragen aan sport in de regio? Of wilt u vooral uw naamsbekendheid vergroten? Wij denken graag mee om uw bedrijf maximale exposure te geven. Download nu onze sponsorbrochure hier en neem contact met ons op!