Wij zijn in de zeer gelukkige omstandigheid dat wij een gerenommeerde en betrokken hoofdsponsor hebben in de vorm van Invedra Vloertechniek BV. Het familiebedrijf heeft zich voor drie jaar aan onze club verbonden en geeft daarmee blijk van vertrouwen in ambitieuze plannen. Wij zijn hen hier dan ook zeer dankbaar voor!

Invedra is sinds 1988 een begrip in Nederland en inmiddels een grote speler op de markt als het gaat om siergrindvloeren, marmerstone vloeren, gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, egaliseren, zandcementdekvloeren, vloerverwarming en vloerverlichting.

Vloeren
Invedra vloertechniek BV is een gespecialiseerd applicatiebedrijf van eerder genoemde producten. Particulieren, alsmede bedrijven, kunnen in de showroom alles bespreken met hun adviseurs om een passend product als afwerking op de vloer te krijgen. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Professionalisme ziet u terug in hun showroom, bedrijfsuitrusting, advisering en zeer hoog kwalitatief staande uitvoering.

  Invedra Vloertechniek BV is de beste partner voor de particuliere én zakelijke markt. De kracht van ons bedrijf is duurzaamheid en betrouwbaarheid.  

Hun aanpak
Dankzij een team van professionals en vakmensen kunnen zij hoogwaardige kwaliteitsproducten en -diensten garanderen. Dit geldt voor het gehele proces, van het advies tot aan de realisatie. Wanneer Invedra de opdracht krijgt om een nieuwe vloer te leggen, komen zij eerst altijd even langs om de huidige stand van zaken te bekijken. Aan de hand hiervan brengen zij een advies uit en vervolgens is de keuze aan u. Hun aanpak typeert zich door onze klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Zij denken graag met u mee over de juiste oplossing en geven een gepast advies. Daarnaast komen zij hun afspraken altijd na en is de prijs/kwaliteitsverhouding optimaal.

Wilt u in contact komen met Invedra? Hun website vind je hier.